Novinky

Deti na hokej - Piešťany 2017

V nedeľu 10. decembra bolo na Piešťanskom zimnom štadióne opäť rušno. Hokejový klub HK HAVRANI Piešťany v spolupráci a pod záštitou Slovenského zväzu ľadového hokeja zorganizovali akciu DETI NA HOKEJ. Cieľom akcie bolo zanechať v pamäti malých účastníkov podujatia pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom, zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím a v neposlednom rade pomôcť nášmu hokejovému klubu zo strany SZĽH v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania 10 ks hokejového výstroja malým hokejistom, ktorí sa zapoja do tréningového procesu v priebehu tohto mesiaca.

Ako prihlásiť dieťa na hokej? Opýtali sme sa generálneho manažéra klubu, Petra Bohuša. „Do hokejovej prípravky s radosťou privítame deti vo veku od 4 do 10 rokov (chlapcov i dievčatá). Všetci sú vítaní. Ideálne je nás kontaktovať vopred telefonicky (0911 486 484), alebo mailom na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Čo bude potrebovať dieťa na 1. tréning? „Prilbu (akákoľvek, napr. môže byť prilba na bicykel, lyžiarska), korčule (ideálne nie plastové), rukavice (môžu byť aj lyžiarske), chrániče lakťov a kolien (môžu byť aj in-line), hokejku, fľašu s vodou (čajom). Korčuľovať nemusí vedieť, my ich to radi naučíme. Po prihlásení do klubu dostane každé dieta kompletnú hokejovú výstroj na zapožičanie. Tešíme sa na každého nového „havrana“. Staň sa jedným z nás!“  Zhodnotil Peter Bohuš na záver.

Pozrite si krátke video z tohto podujatia, kde je vidieť, že deti hry na ľade naozaj bavili. Bavili sa aj rodičia a všetci dospelí, ktorí s organizáciou pomáhali. 

Veríme, že mnohé z týchto detičiek sa stanú súčasťou nášho "kŕdľa" HAVRANOV.