Novinky

Havrani rozhýbu aj škôlkarov

Havrani chcú zabezpečiť pohyb a športové zážitky aj pre škôlkarov. Potrebujú váš hlas.

HK Havrani prichádzajú s dobročinným športovým projektom. Pre deti môžu získať až 5000 eur. Pomôžte aj vy, zahlasujte za projekt Škôlky na ľad.

V spolupráci s jednotlivými piešťanskými materskými chcú priviesť deti k väčšiemu pohybu, korčuľovaniu. Na zimnom štadióne Havrani zabezpečia týždenne 1 až 2 hodiny dopoludnia ľadovú plochu pre deti v predškolskom veku. Pri výuke korčuľovania  budú asistovať kvalifikovaný tréneri. Deťom s prvými krokmi na ľade pomôžu aj špeciálne pomôcky.

Projekt pre škôlky skúšali Havrani spustiť už viackrát, ale vždy to skončilo pre dopravu. Deti sa nemali ako dostať na zimný štadión. Preto teraz v rámci nového projektu už počítajú so škôlkarským autobusom. Ten deti zo škôlky privezie na hodinu a po jej skončení ich zase bezpečne zavezie späť.

S prvou fázou projektu už začali. Pokračovanie pripravujú na september a potrvá až do konca roka 2019.

Pomôžte priviesť deti späť k športu a pohybu. Aj váš hlas je dôležitý!

Ak Havrani získajú najviac hlasov spomedzi všetkých prihlásených za trnavský kraj, Raiffeisen BANK poskytne na projekt sumu 5000 eur.

Prispejte aj vy k zlepšeniu pohybových zručností našich detí. Doprajte im zážitok s korčuľovania na ľade pod dohľadom profesionálov.

Hlasovať v projekte Gesto pre mesto môžete tu.