Novinky

Siedmaci v dramatickom zápase nakoniec so silnými Zámkami zvíťazili a držia sa na víťaznej vlne.

Siedmaci so silnými Zámkami zvíťazili, ostatné žiacke kategórie však na víťazstvo nedosiahli. Kadeti na protivníkov nestačili a dorastenci mali voľno.
5.ŠHT
HK Havrani Piešťany - HK Lokomotíva Nové Zámky 3:6

Góly: Mišík Michal 2, Hlavač

V zápase sme doplatili na slabú efektivitu streľby a nepremieňanie šancí. Hra bola vyrovnaná, na chlapcoch je vidieť zlepšenie a progres. Poslednú tretinu sa nám podarilo vyhrať. V ďalších zápasoch máme na čom stavať.

Detail zápasu SZLH

7.ŠHT
HK Havrani Piešťany - HK Lokomotíva Nové Zámky 7:6

Góly: Sučič 5, Habda, Ďuriš

Vedeli sme, že to bude náročný zápas. Súper síce pricestoval len s jedenástimi korčuliarmi, ale boli dostatočne pripravení. Počas celého zápasu sme doťahovali skóre, ale na konci zápasu sa priklonila šťastena na našu stranu. Musím pochváliť všetkých hráčov za skvelý bojovný a hlavne kolektívny výkon.

Detail zápasu SZLH

8.ŠHT
HK Havrani-HK Lokomotíva Nové Zámky 20:1

Góly: Bartal

Ôsmy ročník máme poskladaný z mladších chlapcov, tak aj preto výsledky nie celkom zodpovedajú realite.

Detail zápasu SZLH

Liga kadetov
HK Havrani - HK Trnava 2:14

Góly: Končír, Jurica

Súper nás predčil vo všetkých herných činnostiach.Pozitívom je, že po veľmi zlom úvode, chlapci zápas nevzdali a bojovali až do konca.

Detail zápasu SZLH

HK Havrani - HK Bratislava 3:9

Góly: Klapica, Masár, Bíly

V úvodnej časti sme boli lepším tímom, súpera sme často zatlačili, ale skórovať sa nám nepodarilo. V druhej tretine chlapci opustili herný systém, prestali korčuľovať a súper zápas rozhodol. V závere sa už len dohrávalo.

Detail zápasu SZLH