Novinky

Hokejové verejko v Piešťanoch od 16:30 do 18:00

Hokejové verejko – príďte si s deťmi zahrať hokej na zimný štadión

Zima – nezima. Nečakajte, kým vonku začne mrznúť. Na ľadovej ploche na zimnom štadióne si vaše deti môžu skúsiť, ako sa hrá skutočný hokej. Využite túto skvelú príležitosť a príďte na Prvé Hokejové verejko na zimnom štadióne v Piešťanoch.

Hokejové verejko sa začína v sobotu 14. decembra o 16.30 hodine. Vítané sú všetky deti so svojimi rodičmi. Podujatie pripravili HK Havrani pre všetkých, čo milujú pohyb na ľade. Vyčlenili viac ako  hodinu na pohybové aktivity prednostne pre deti od 4 do 13 rokov. Každý teraz dostáva možnosť vyskúšať si, ako sa hrá ľadový hokej. Klub má pre deti k dispozícii obmedzený počet hokejok, preto odporúčame si so sebou vziať vlastnú.

Máte doma nádejného jedného či viac reprezentantov,  ktorí si to chcú skúsiť?

Vyplňte registračný formulár http://bit.ly/Hokejove-Verejko. Nezabudnite napísať, koľko detí s vami príde. 

Účasť je bezplatná  Prineste si so sebou teplé oblečenie, rukavice a prilbu. Prilba nemusí byť hokejová. Vy aj deti si vystačíte s cyklistickou.

Pre deti bude k dispozícii tréner, ktorý im ukáže základy korčuľovania a hokejovej techniky.

Náš tip: Ak prídete na zimný štadión o 20 – 30 minút skôr, budete mať dostatok času na prezlečenie a prezutie sa v šatni. A naplno tak využiť všetok čas určený na ľadovej ploche.

Objavte vo vašich deťoch každý talent, možno sa skrýva práve na ľade . Tešíme sa na vás.

PS: Decká budú môcť strielať góly do bránky, kde ich bude chytať skúsený hokejový brankár. Koľko dostane gólov? Počas podujatia bude klub ponúkať na zahriatie horúci čaj.

Registrovať

 

Účasť na podujatí je na vlastnú zodpovednosť