Novinky

V prvom kole si žiaci HK Havrani zmerali sily s rovesníkmi z krajského mesta Trnava.

Najviac sa darilo piatakom, ktorí po veľmi dobrom bojovnom výkone zvíťazili. Šiestaci hrali vyrovnanú partiu,avšak po individuálnych chybách nebodovali. Ôsmaci po slabom výkone vonku nemali nárok na body. Dorastenecká súťaž zatiaľ nezačala kvôli štrajku rozhodcov.

5 HT

HK Havrani Piešťany-HK Gladiators Trnava 3:2

Góly: Mišík K. 2, Košinár

Tréner: Filip Hudec

Celý zápas bol vyrovnaný, o čom hovorí aj konečný výsledok. Do zápasu sme nastúpili sústredení a súpera sme nepúšťali do vyložených šancí. Dokázali sme sa dostať do vedenia, súper si ale dokázal v tretej tretine vytvoriť šance, po ktorých nás potrestal a vyrovnal. Zápas sme nevzdali a bojovnosťou sme sa presadili a zaslúžene vyhrali.

Zápis SZĽH

6 HT

HK Havrani Piešťany-HK Gladiators Trnava 2:4

Góly: Masarovič, Ručkay Maxim

Tréner: Radoslav Kolník

Rozhodla úvodná tretina, v ktorej sme zbytočne dostali dva lacné góly. Neskôr sme dokázali streliť gól, ale individuálnou chybou sme súpera znova posadili na koňa a víťazstvo si ustrážil. Za výkon sa však nemusíme hanbiť.

Zápis SZĽH

8 HT

HK Gladiators Trnava - HK Havrani Piešťany 7:1

Góly: Ondria

Tréner: Jozef Haring

Do zápasu sme vstúpili v dobrom nasadení, ale nepodarilo sa nám presadiť strelecky. Toto nasadenie nám nevydržalo a od polovice prvej tretiny nás súper prehrával a dominoval v každom smere. Zaslúžene domáci vyhrali.

Zápis SZĽH