Novinky

Mladší žiaci sú na víťaznej vlne a dokázali v Zámkoch vysoko zvíťaziť. Naopak šiestaci podali veľmi nekoncentrovaný výkon a zaslúžene prehrali.

Mladší žiaci sú na víťaznej vlne a dokázali v Zámkoch vysoko zvíťaziť. Naopak šiestaci podali veľmi nekoncentrovaný výkon a zaslúžene prehrali. Ôsmaci si taktiež nechali víťazstvo utiecť pomedzi prsty. Začala aj súťaž dorastu a dorast má prvé body.

5 HT

HK Nové Zámky - HK Havrani Piešťany 1:8

Góly: Mišík K. 4, Vavrík, Vlha, Učen, Mitošinka

Chalani od začiatku vytvárali na súpera veľký tlak, z čoho plynulo aj veľa šancí na našej strane. Dostali sme sa do vedenia a celý zápas sme súpera nepustili k väčším šanciam a zápas sme kontrolovali až do konca. Hráči predviedli super kolektívny výkon a zaslúžene si vezú domov tri body.

Detail zápasu SZĽH

6 HT

HK Nové Zámky-HK Havrani Piešťany 12:0

Výsledok hovorí za všetko. Chlapci zápas odflákli. Niet, čo dodať.

Detail zápasu SZĽH

8 HT

HK Havrani Piešťany - HK Nové Zámky 6:7

Góly: Sučič 3, Smetana 2, Poláčik

Prvé dve tretiny sme boli lepším mužstvom, aj keď aj v nich boli chybičky krásy, ale tretia tretina bola z našej strany totálne odfláknutá. Musíme hrať šesťdesiat minút.

Detail zápasu SZĽH

Dorast

HK Ružinov - HK Havrani Piešťany 4:0

Do zápasu sme vstúpili s prílišným rešpektom k súperovi a z tejto pozície sme sa už nevedeli dostať. V poslednej tretine sme si vypracovali niekoľko sľubných príležitosti, na ich premenenie však už chýbali sily.

Detail zápasu SZĽH

HK Havrani Piešťany-HK Levice 2:3 pp

Góly: Tomášik 2

V zápase sme boli lepším tímom. Žiaľ sme po našej chybe dovolili súperovi vyrovnať.

Detail zápasu SZĽH