Novinky

Nové informácie k situácii spojenej s koronavírusom

Dobrý deň,vážení rodičia,hráči a priaznivci piešťanského hokeja...

V prvom rade Vás chcem pozdraviť a poďakovať sa Vám a deťom ako ste dokázali zareagovať na situáciu spojenú s koronavírusom, ktorá nás každého zasiahla. Na meniace sa tréningové podmienky od normálneho tréningového procesu, cez skupinové tréningové tréningy na ľade, neskôr skupinové tréningové jednotky na suchu až po on-line tréningy cez aplikáciu ZOOM. Vďaka!

Chcem Vás v mene klubu informovať, že on-line tréningy v domácich podmienkach budú pokračovať minimálne do Veľkej noci, kde budeme čakať na opatrenia,aké nadstaví vláda.Ak to bude možné a opatrenia to dovolia, tak v apríli máme v tých najsmelších plánoch trénovať na ľade aspoň skupinovo,  keďže prevádzkovateľ zimného štadióna oznámil, že ľad bude v Piešťanoch aj v apríli. Tak, ak to opatrenia dovolia, budeme žiadať o ľad. Ak to situácia ešte nedovolí, naďalej sme pripravení na pokračovanie on-line tréningov poprípade skupinových tréningov na suchu.

V mesiaci máj chceme regulárne začať letnú prípravu na novú sezónu 2021/22 už minimálne skupinovými tréningami alebo ideálne klasickým tréningom v kolektíve, ktoré všetkým deťom veľmi chýbajú.

Na záver Vám prajem všetkým hlavne pevné zdravie, v tejto dobe veľa optimistických myšlienok a verím, že sa budeme môcť v blízkej dobe vrátiť nielen k bežnému profesijného, ale aj športovému životu.

Mgr. Radoslav Kolník, šéftréner HK Havrani Piešťany, 0901 796 868