Novinky

Sumár zápasov HK Havrani Piešťany 20.9.2021

Zhrnutie zápasových výsledkov.


5 HT

HK Levice - HK Havrani Piešťany 1:12
 

(Učeň 6, Koštálová, Rusnák, Široký, Hattaš, Chippa, Strečanský)
 

Ondrej Valo (tréner HT 5): Chalani podali bojovný vykon,čo sa odzrkadlilo aj na výsledku. Brankári nás podržali. Súpera sme hlavne v tretej tretine vysoko prevalcovali.

Štatistika SZĽH
 

6 HT
 

HK Havrani Piešťany - HC Topoľčany 0:9
 

Roman Ondrejka (tréner HT 6): Prvú polovicu zápasu sme boli vyrovnaným partnerom súperovi, ale ku koncu zápasu nám dochádzali sily. Škoda nevyužitých šancí výsledok mohol byť iný.

Štatistika SZĽH
 

7 HT

 

HOBA Bratislava vs HK Havrani Piešťany 7:1

(Mišík)

Filip Hudec (tréner 7 HT): Aj keď sme kvôli maródke nastupovali na zápas v menšom počte ako súper, chalani sa snažili držať krok so súperom počas celého zápasu. Bohužial súper mal viac síl na svojej strane a väčšiu kvalitu. Aj napriek výsledku chalani podali v zápase bojovný výkon
 

Štatistika SZĽH
 

Liga kadetov
 

HC Topoľčany-HK Havrani Piešťany 6:9

(Balek 3, Ďuriš 3, Čillíková, Blaška, Poláčik)

 

Radoslav Kolník(tréner Kadetov):Za veľmi dobrý kolektívny výkon,sme boli odmenení víťazstvom.Od brankára až po posledného hráča sme podali výborný výkon,super robota a pochvala chlapcom.
 

Štatistiky SZĽH
 

HK Havrani Piešťany-HK Považská Bystrica 4:6

(Blaška,Poláčik,Balek,Šurina)
 

So silným súperom sa chlapci popasovali dobre. Škoda posledných dvoch minút a mohli sme bodovať.



Štatistiky SZĽH

 

1 Liga Dorastu

 

HK Havrani Piešťany - HK Iskra Partizánske 0:7
 

Jakub Ručkay (tréner dorastu): V oklieštenej zostave sa nám nepodarilo streliť ani gól,čo nás mrzí.

Štatistiky SZĽH


HK Havrani Piešťany - HK Iskra Partizánske 4:8

(Masár 2, Tomášik, Pavlovič)
 

Napriek zlému začiatku som spokojný s predvedenou hrou našich chlapcov, výsledok je príliš krutý na to, aký bol priebeh zápasu.
 

Štatistiky SZĽH

 

Prípravka 3+4


P4 Turnaj Nové Zámky

 

HK Havrani modrí 1. miesto

HK Havrani žltí 2. miesto

P3 Turnaj Nové Zámky

HK Havrani 2. miesto

Náši tretiaci a štvrtáci sa zúčastnili priateľského hokejovo-futbalového turnaja v Nových Zámkoch. Zo štvrtákov sme zložili dve družstvá modrí a žltí. Obidvom našim družstvám sa na turnaji darilo, kde náš žltý tím vyhral všetky zápasy vo futbale a náš modrý tím zase všetky zápasy v minihokeji. Štvrtáci si zmerali sili s chalanmi z Nových Zámkov a Hamuliakova a jeden zápas odohrali navzájom proti sebe. Tím modrých sa umiestnil na 1. mieste a tím žltých na krásnom 2. mieste po celkovom zrátaní bodov z futbalovej a hokejovej časti turnaja.

Tretiacký tím odohral rovnaký formát turnaja aj proti rovnakým družstvám, ale navyše si zmeral sili ešte so Slovanom Bratislava. Práve so Slovanom naší tretiaci prehrali jediný zápas v minihokeji a získali druhé miesto v turnaji. Chalani boli odmenení medailami za super výkony.