Novinky

Dorast Havranov cez víkend triumfoval: Vyhrali šesť zápasov

Havrani z víkendových zápasov priniesli suverénne víťazstvá nad Petržalkou, Levicami a Bánovcami nad Bebravou.

Svoje prevahu ukázali Havrani takmer vo všetkých zápasoch a vyhrali vysoko na góly. Časť turnajov sa nekonala pre karanténne opatrenia. Odohrajú ich v neskoršom termíne.

1.Liga Dorastu


HK Havrani Piešťany : HC Petržalka 11:4

Góly: Rabatin 4, Masár 2, F.Močko 2, Rehák, Adamčík, Kišš

Zápas sa začal neúspešne. Havrani v prvej tretine inkasovali góly, prehrávali napriek prevahe v hre. V ďalšej tretine triumfovali a dokázali stav vyrovnať a získať prevahu.  „Chlapcom sa darilo premieňať šance, čo sa prejavilo na výsledku. Podali perfektný výkon,“ zhodnotil zápas tréner Jakub Ručkay.

Zhrnutie SZĽH
 

HK Havrani Piešťany : HC Petržalka 10:3

Góly: Masár 2, Kišš, F.Močko, Pavlovič, Kolárik, Rabatin, Ďuriš, Klapica, Sapák

Nedeľňajší zápas  proti tímu  z Petržalky sa niesol vo víťaznom duchu. Súper nemal šancu, Havrani ukázali svoje strelecké schopnosti a zvíťazili s 9 gólovým náskokom.  „Som rád, že sa presadilo toľko rozličných strelcov v tíme. Ideme ďalej tvrdou prácou,“ pochvaľoval si zápas tréner Jakub Ručkay.


Zhrnutie SZĽH

7.HT

MHKM Skalica vs HK Havrani Piešťany 11:2

Góly: Buchman, Schedling

Zápas so Skalicou sa Havranom nevydaril. Už na začiatku robili chyby a na ľade im chýbal dostatočný pohyb, aby kontrovali súperovi. „Bez korčuľovania sa zápas vyhrať nedá,“ okomentoval zápas tréner Filip Hudec.

Zhrnutie SZĽH
 

Prípravka 4 HT


HK Havrani Piešťany HT4 sa v sobotu 30. októbra zúčastnili zväzového turnaja v Novom Meste nad Váhom, kde si zmerali sily s rovesníkmi z Bánoviec nad Bebravou a z Levíc.

Výsledky:

HK Havrani Piešťany 17:2 Bánovce nad Bebravou

HK Havrani Piešťany 17:0 Bánovce nad Bebravou

HK Havrani Piešťany 12:0 Levice

HK Havrani Piešťany 17:2 Levice

Zostava:  Jakub F., Šiška, Telenický, Kubán, Čujko, Kvasnica, Široký L., Marcinko, Bušo, Uváčik

 

Chlapci pristúpili k turnaju zodpovedne a počas celého dňa podali vynikajúci výkon, keď všetky zápasy boli v ich réžii. Aj napriek vysokým gólovým rozdielom hrali v zmysle fair play a s rešpektom voči súperom. Na ľade, ale aj mimo neho ukázali, ako sa má reprezentovať svoj klub.