Novinky

Víkend v znamení výhier a kororonavírusu


Žiaci si poradili s Partizánskym a Skalicou. Siedmaci si zo Záhoria priviezli víťazstvo po kvalitnom výkone.


HP3

HK Havrani Piešťany HT3 sa v nedeľu 07.11.2021 zúčastnili zväzového turnaja v Partizánskom, kde si zmerali sily s rovesníkmi z HK Iskra Partizánske.


Výsledky:

HK Havrani Piešťany 3:3 HK Iskra Partizánske Červení

HK Havrani Piešťany 3:2 HK Iskra Partizánske Červení

HK Havrani Piešťany 3:4 HK Iskra Partizánske Bieli

HK Havrani Piešťany 6:3 HK Iskra Partizánske Bieli
 

Zostava

Janiga- Súcky, Pekarovič, Miklík, Ábel, Tomáška, Vaňo, Bartoš,
Blaško,  Schedling

Chlapci podali v zápasoch vynikajúci výkon, keď napodobnili svojich starších spoluhráčov. Presvedčili sa, že keď bojujú na ľade, tak môžu hrať vyrovnanú partiu s každým súperom. Zapredvedený výkon im zaslúžene patrí pochvala.

5.HT

HK Havrani Piešťany - HK Iskra Partizánske 6:5

(Vlha 3, Gábriš, Klúčar, Rusnák)

Havrani podali výborný výkon. Prvú tretinu sme súpera porazili pomerom 2:1. Druhá tretina začala pre nás horšie,keď sme hneď v prvej minúte dostali gól. Neskôr sme vyrovnali, potom znova oni dali, a my znova vyrovnali. Druhú tretinu sme nakoniec vyhrali 3:2 keď sme v poslednej sekunde dali gól. Tretiu tretinu sme prehrali 1:2 no celkovo zápas sme vyhrali a zaslúžene. Chalani bojovali a hrali naplno cely zápas. Súpera sme prestrieľali. Ďakujem za výkon, ktorý podalo celé mužstvo. Verím,že na tomto výkone budeme stavať a budeme sa len zlepšovať od zápasu k zápasu.

Zhrnutie SZĽH

6.HT

HK Iskra Partizánske - HK Havrani Piešťany 5:5

(Arbecík 2, Učen, Mitošinka, Rojko)

Dnešný zápas sme odohrali po 8 dňovej karanténe, ale chlapcom to voľno prospelo. Bolo vidieť, že im tréningy a zápas chýbal, lebo podali výborný kolektívny, bojovný výkon a siahli si na dno svojich síl.

Zhrnutie SZĽH

7.HT

MHKM Skalica : HK Havrani Piešťany 1:3

(Ručkay Max, Mišík Krištof, Ručkay Martin)

Chalani odohrali perfektný zápas na ľade kvalitného súpera. Som rád, že sme sa poučili z chýb, ktoré sme spravili v minulých zápasoch a naďalej budeme pokračovať v dobrých výkonoch a zlepšovať sa.

Zhrnutie SZĽH

Kadeti

HK Havrani Piešťany-HC Senica 3:5

(Šurina 2,Ďuriš)

Škoda zbytočných gólov.Mohli by sme súperovi vrátiť prehru u nich. Lacné Góly nás pripravili o víťazstvo. Musíme sa z toho poučiť a ísť ďalej.

Zhrnutie SZĽH

Dorast nehral pre karanténu.