Novinky

Havrani rozprášili Zlaté Moravce 4:0

Vysoké nasadenie v zápase so silným súperom zo Zlatých Moraviec priniesol suverénne víťazstvo.

Zápasy ďalších tímov boli silné, na výkon súpera však nestačili. Víkendový hokej poznamenala pandémia a karanténa.

 

Havrani pre karanténu museli niekoľko zápasov odložiť. Doma zostali siedmaci, kadeti a dorastenci. Prípravkári skórovali a do Piešťan priviezli víťazstvo. Predprípravkári odohrali v Trnave druhé kolo Krajského pohára predprípraviek.
 

6.HT

HK91 Senica - Hk Havrani 6: 3

Góly: Arbecík O., Učen, Rojko
 

Zápas sa začal  veľmi dobre, v druhej minúte Havrani vyhrávali 2:0. V prvej tretine získali prevahu, súper však nabral sily a postupne skóre vyrovnal. „Hral sa dobrý hokej, divákom sa musel páčiť,“ uviedol hlavný tréner Radoslav Kolník. V poslednej tretine Senica získala prevahu a dostala sa do vedenia. Havrani odvolali brankára a súper rozhodol zápas gólom do prázdnej bránky.
 

Sumár SZĽH
 

Speeders Bratislava - HK Havrani 5: 3

Góly: Mišík K., Bohuš, Učen
 

V zápase sa stretli dve vyrovnané mužstvá. Pod výsledok Havranov sa podpísala únava z predchádzajúceho zápasu. Mnohí totiž nemohli nastúpiť na ľad pre chorobu. Súper mal viac síl a zvíťazil.
 

Sumár SZĽH
 

Zväzový turnaj HP 4
 

HK Havrani Piešťany - Nové Mesto nad Váhom 4:0 na zápasy
 

Sumár SZĽH

 

HK Havrani Piešťany - HK Zlaté Moravce 4:0 na zápasy
 

Sumár SZĽH

Havrani odohrali veľmi silný zápas. Súperovi nedali šancu a využili každú príležitosť útočiť, čo sa podpísalo aj na priaznivom výsledku. „Zo zápasu bolo cítiť chuť hrať a vyhrať. Náš brankár podržal niekoľko trestných striedaní. Rastie nám konkurencie schopný tím,“ zhodnotil zápas hlavný tréner Radoslav Kolník. 
 

Krajský pohár predprípraviek (Trnava)
 

Pre druhákov a mladších je určený Krajský pohár. Počas víkendu sa ho zúčastnili mužstvá Senice, Skalice, Piešťan a Trnavy. Zmerali si svoje sily v hokejových zápasoch. „Výsledky sa síce  nerátajú, ale na chlapcoch bola vidieť obrovská chuť hrať hokej,“ povedal hlavný tréner Radoslav Kolník. Gratulujeme úplne všetkým zúčastneným.
 

Zostava Havranov: 


 

Kollár, Ondria, Puvák, Zavilla , Mikuláš, Marko P., Bartoš, Učen, Otčenáš, Marcinková ,Ševečka, Machara, Uváčik S, Marko T.,Šilhavík.