Novinky

Levice na Piešťany nestačili. Havrani ich rozdrvili 12 : 0

Po vynútenej prestávke sa Havrani počas víkendu pustili plnými silami do nových zápasov. Do Piešťan priniesli niekoľko víťazstiev. Výborné výkony predviedli mladší žiaci v Leviciach a starší žiaci v Partizánskom. Dorast skóroval v Bratislave.

 

5.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK Levice 12:0

Góly: Rusnák 3, Vlha 3, Učen 2, Klúčar, Šiška, Čujko, Uváčik

Dlhšia zápasová pauza hráčom neuškodila. Na ľade podávali výborné výkony. „Boli sme lepším mužstvo po celý zápas. Chalani hrali pekný hokej,“ pochválil tréner Radoslav Kolník výkony hráčov.
 

Zhrnutie SZĽH
 

6.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK Levice 12:1

Góly: Mitošinka 4, Chippa 2, Rojko 2, Moravčík, Seitler, Pavlovič, Arbecík O.
 

„Odohrali sme jeden kvalitný zápas, kde bolo vidieť, ako veľmi chýbal chalanom hokej. Podali sme kolektívny výkon,“ uviedol tréner. Ocenil silný prístup k zápasu.
 

Zhrnutie SZĽH
 

7.HT
 

HK Iskra Partizánske - HK Havrani Piešťany 3:9

Góly: Arbecík 2, Zatovic 2, Mišik M. 2, Ručkay Mar., Buchman, Balala

 

„Som rád, že chalani po dlhšej pauze odohrali dobrý zápas a súpera prestrieľali rozdielom triedy,“ uviedol tréner. Chlapci v zápase robili aj chyby, podľa jeho slov ich ale v nasledujúcich tréningoch odstránia.  Cieľom je prinášať kvalitné výsledky.
 

Zhrnutie SZĽH


1.liga dorastu
 

HOBA Bratislava - HK Havrani Piešťany 6:1

Gól: Škrabák
 

Zápas sa pre Havranov začal zle. Hráči nejavili záujem bojovať s Bratislavou. Od súpera tak okamžite inkasovali tri góly. Tento prístup sa potom podpísal pod celkový výsledok zápasu. „To sa v Bratislave ťažko dobieha. Súperovi gratulujem,“ zhodnotil tréner.

 

Zhrnutie SZĽH

 

HOBA Bratislava - HK Havrani Piešťany 3:5

Góly: Kišš, Masár, Ďuriš, Škrabák, Sapák
 

„Úvodnú tretinu sme sa hľadali, v druhej nastal zlom kedy sme súpera v 37.minúte zaskočili tromi gólmi,“ uviedol tréner. Tretiu tretinu bol zápas vyrovnaný, tím podržal brankár Ferkodič. Havrani porazili piate mužstvo v tabuľke a podali výborný výkon.
 

Zhrnutie SZĽH