Novinky

Súper bez šance: Piataci nastrieľali Novému Mestu nad Váhom 26 gólov.

Rovných 26 gólov nastrieľali piataci počas víkendu tímu Nového Mesta nad Váhom. V zápase mali jednoznačnú prevahu a súper zostal bez bodu. Menej sa už darilo starším tímom.

 

V druhom marcovom týždni Havrani odohrali súťažné zápasy, v ktorých skórovali, ale tiež aj prehrali. Piataci žiaci jednoznačne porazili Nové Mesto nad Váhom, kde si vylepšili svoje celkové skóre. Šiestaci podľahli Senici, siedmaci hrali vyrovnaný zápas s Topoľčanmi, ale nakoniec súper zvíťazil. Kadeti po asi najlepšom výkone v sezóne porazili Považskú Bystricu, ale prehrali v Zámkoch.

 

5.HT
 

HK Nové Mesto nad Váhom - HK Havrani  0:26
 

Góly: Šiška 5, Čujko 3, Chippa 3, Gábriš 3, Rusnák 3, Telenický 2, Klučar 2, Černák, Poláčik, Košťálová, Pavliš, Dolník
 

Víkendový zápas vzali pevne do rúk Havrani. Súpera k ničomu nepustili a súper za celý zápas vystrelil na bránku Havranov len tri strely. „Teší ma, že si mužstvo zápas užívalo a góly padali po veľmi pekných akciách,“ zhodnotil zápas tréner Radoslav Kolník.
 

Zhrnutie
 

6.HT
 

HK Havrani - HK Senica 1:7

Gól: Rojko
 

„Zápas nám vôbec nevyšiel, stále sme boli o krok pozadu vo všetkých činnostiach,“ uviedol tréner.
 

Zhrnutie



7.HT.
 

HK Havrani - HC Topoľčany 2:5
 

Góly: Buchman, Jamrich
 

Havrani počas zápasu nevyužili svoje šance na góly. Súper už v prvej tretine po chybách Piešťancov odskočil a počas celého zápasu sa hráči len doťahovali. „Musíme zlepššiť efektivitu našej koncovky. Dva góly je málo, šancí sme mali veľa,“ dodal tréner.

Zhrnutie

HK Havrani - HC Iskra Partizanske 2:3

Góly: Mišik K., Arbecík
 

Havrani nastúpili v prvej tretine veľmi dobre, aktívne napádali a po chybe súpera sa dostali do vedenia a skórovali 1:0. Druhú tretinu už hrali slabšie, čo využil súper a odskočil na rozdiel 2 gólov. Tretiu tretinu chalani zabojovali a dotiahli zápas na rozdiel jedného gólu. „Žiaľ v powerplay nám už chýbalo trochu šťastia, aby sme vyrovnali,“ povedal tréner.
 

Zhrnutie
 

Kadeti
 

HK Havrani Piešťany - HK 95 Považská Bystrica 6:0

Góly:  Balek 2, Kišš, Kohút, Poláčik, Močko
 

„Najlepší výkon v sezóne s najsilnejším súperom sme okorenili nulou. Musím chlapcov pochváliť, že bolo radosť na nich pozerať,“ pochvaľoval si výsledok zápasu tréner.


Zhrnutie
 

HC Nové Zámky-HK Havrani Piešťany 9:3

Góly: Ďuriš 2, Škrabák
 

„V zápase sme opäť dali šancu všetkým, avšak niektorí sa jej nechytili. A aj opory sklamali. Ak sa chceme posunúť, tak nemôžme mať takéto výkyvy,“ povedal tréner.

Zhrnutie
 

HK Havrani Piešťany-HC Topoľčany 6:2

Góly: Močko 2, Ďuriš, Rehák, Kohút, Trokan
 

Havrani nastúpili na zápas v plnej sile, čo sa odzrkadlilo aj na výsledku. Súper im v hre nestačil počas celého zápasu. Na hráčoch bolo vidieť, že hrať hokej ich baví.

Zhrnutie