Novinky

Havrani posledný súťažný víkend zabojovali

7.HT
 

Turnaj Krnov 2022

Siedmaci sa zúčastnili turnaja v ôsmich tried v českom Krnove. Havrani hrali s o rok staršími protihráčmi. „Vyrovnané výsledky svedčili o tom, že vieme potrápiť každého jedného súpera a tak isto aj vyhrať,“ zhodnotil turnaj tréner Radoslav Kolník. Havrani  vybojovali zápas o tretie miesto s Havířovom. Zápas sa niesol v bojovnom duchu, Piešťanci vyhrávali 2:0. Náskok sa im však nepodarilo udržať a skončili na 4. mieste zo šiestich mužstiev. „Je to krásne umiestnenie a chalanom ďakujem za bojovnosť a predvedenú hru,“ dodal tréner.
 

Kadeti

HK Havrani Piešťany-Hamuliakovo 4:1

Góly: Poláčik, Kišš, Rehák, Močko
 

Havrani podali v zápase veľmi dobrý výkon. Do tímu na oboch stranách nastúpili aj dievčatá, ktoré predviedli skvelý výkon. „Chválim všetkých,“ neskrýval svoje nadšenie zo zápasu tréner.

Zhrnutie
 

Partizánske-HK Havrani Piešťany 5:4

Góly: Škrabák 2, Ďuriš, Poláčik
 

Bol to veľmi vyrovnaný zápas, nakoniec zvíťazili Havrani. Pod výsledok zápasu sa podpísali aj nepriaznivé okolnosti okolo tréningov. „Od štvrtku naši chalani neboli na ľade, lebo sa konajú MS 18. Veľmi ma mrzí, že mesto pustí na ľad radšej reprezentáciu ako piešťanské deti. Bolo to vidieť a to nás ešte čakajú dva zápasy bez tréningu,“ povedal tréner.

Zhrnutie
 

Dorast
 

Hk Iskra Partizánske : Hk Havrani Piešťany 5:4

Góly: Tomášik, Kišš, Rabatin, Konček
 

Havrani hrali zaujímavý zápas, v závere však stratili body a o jeden gól prehrali. 

Zhrnutie
 

Hk Iskra Partizánske : Hk Havrani Piešťany 5:4

Góly: Tomášik, Kišš, Adamčík, Miko

Piešťanci hrali celým srdcom veľmi vyrovnaný zápas. Súper bol však o čosi silnejší. „Mrzí ma, že sa nám nepodarilo vyhrať,“ dodal tréner.

Zhrnutie