Novinky

Mladší žiaci dominovali, a suverénne zvíťazili nad Topoľčanmi 16:2

Druhým a tretím kolom hráči starší a mladší HK Havrani pokračovali vo svojich súťažiach. Tentokrát na ihrisku súperov. V Nových Zámkoch starší žiaci prestrieľali súpera vysoko 57:24, avšak z víťazstva sa tešili domáci, keď rozhodla slabá efektivita streľby. Mladší žiaci po minulotýždňovej vysokej výhre tentokrát nebodovali.

V nedeľu sa hralo na ihrisku v Bánovciach nad Bebravou, kde majú svoj domovský stánok Topoľčany. Starší žiaci bojovali s veľmi kvalitným súperom  a boli sme svedkami zápasu, ktorý musel baviť každého. HK Havrani starší žiaci zvíťazili 5:3.

Mladší žiaci vo víkendových zápasoch dominovali a suverénne zvíťazili 16:2 nad Topoľčanmi.

 

Starší žiaci
 

HK Nové Zámky-HK Havrani Piešťany 2:0
 

Bez gólov sa nedá vyhrať. Súpera sme síce jasne prestrieľali, ale kvalitnému brankárovi sme nedokázali dať gól. Musíme na tom popracovať v tréningovom procese.
 

Zhrnutie SZĽH
 

HC Topoľčany-HK Havrani Piešťany 3:5

(Mišík M. 2,Koleno,Verbrugghe,Jedlička)
 

Po veľkom úvodnom tlaku domácich sme dokázali úvod ustáť a po disciplinovanej hre v obrane sme dokázali dať dva góly a súper musel celý zápas doťahovať, čo sa mu nepodarilo.Chlapcom patrí vďaka za perfektný výkon.
 

Zhrnutie SZĽH

 

Mladší žiaci

 

HK Nové Zámky-HK Havrani Piešťany 18:7

(Mišík K. 7)
 

Súper mal viacej rozdielových hráčov. Inak zápas bol celkom vyrovnaný. Súperovi gratulujeme k víťazstvu.

Zhrnutie SZĽH
 

HC Topoľčany-HK Havrani Piešťany 2:16

(Mišík K.10,Bohuš 4,Mitošinka,Moravčík)
 

Mali sme slabšiu prvú tretinu, ale nakoniec sme začali hrať podľa predstáv. Hra sa zlepšuje, treba ďalej pracovať tvrdo na tréningoch.

Zhrnutie SZĽH