Novinky

Šancí bolo veľa. Havrani tie svoje využili naplno!

Havrani uhrali cez víkend veľmi pekné výsledky. Deti aj tréneri veria, že svoju silu budú môcť čoskoro ukázať aj na na vlastnom zimnom štadióne riadenom mestom Piešťany.
 

V Trnave s miestnymi Gladiátormi chlapci ukázali, že dokážu uhrať aj s favoritom super výsledky. Starší žiaci dokázali zvíťaziť a mladší remizovať.

V sobotu sme na domácom novomeststkom ľade privítali Duklu Trenčín. Starší žiaci po výkone v rámci ich možností uhrali 2:6 a mladší posilnení o Kučiaka dokázali zvíťaziť.

 

Mladší žiaci
 

HK Trnava-HK Havrani Piešťany 3:3
 

(Rusnák, Mitošinka, Arbecík O.)
 

Začali sme veľmi dobre, chytili sme začiatok zápasu a prvú tretinu sme súpera dominovali. Tempo nám vydržalo celý zápas a mužstvo podalo tímovy výkon.
 

SZĽH

 

HK Havrani Piešťany - Dukla Trenčín 6:4 (Kučiak 4, Chippa, Rojko)
 

Dnes sme mali proti sebe asi najťažšieho súpera celej súťaže. Som rád, že sa ho hráči nezľakli. Celý zápas sa hral vo vysokom tempe hra sa prelínala z jednej strany na druhú. Šancí bolo na oboch stranách veľa. My sme boli to šťastnejšie mužstvo, ktoré dalo o 2 góly viac. Ďakujem hráčom za skvelý zápas a peknú sobotu.

 

SZĽH


 

Starší žiaci
 

HK Trnava -HK Havrani Piešťany 3:6 ( Jamrich,Kohút, Arbecík M,Koleno,Charvát,Antala)
 

V úvode zápasu sme sa nevedeli dostať do potrebného tempa,ale potom sme boli lepší a zaslúžene zvíťazili.
 

SZĽH
 

HK Havrani Piešťany-Dukla Trenčín 2 :6 (Arbecík M. 2)
 

Hrali sme na hranici svojich možností.Súper ale zvládol náš tlak ,ale ďakujem chlapcom za výkon.



SZĽH
 

 

5 HT
 

HK Havrani Piešťany-Bánovce n. B. 4:2

(Gábriš 2, Bielik 2, Bušo, Čujko)
 

Myslim si, že chalani odohrali dobrý zápas. Musíme zapracovať ale viac na koncovke lebo sme si vytvorili veľa priležitostí na gól ale využili sme z toho minimum.
 

SZĽH