Novinky

Havrani nesklamali a okrem skúseností zo zápasov si priniesli aj vzácne víťazstvo

So Slovanom Bratislava sa HK Havrani stretli prvýkrát v tejto sezóne. Aj starší aj mladší žiaci podali dobré výkony, kde hlavne mladší po vyskladaní zostavy na zápas v združení s Novým Mestom nad Váhom dokázali zvíťaziť a favorit odchádzal porazený. Starší žiaci našli na súpera recept až v poslednej tretine, avšak výkonom nesklamali.

Piataci takisto mali za súpera špičku Slovenska, ale na Trenčín nestačili.
 

Mladší žiaci
 

Hk Havrani Piešťany - Slovan Bratislava 7:6 (Kučiak 6, Hájiček)
 

Zápas sa hral vo vysokom tempe. Súper bol o niečo technickejší, ale my sme chceli veľmi vyhrať. Našou obetavosťou a srdiečkom sme zápas dotiahli do víťazného konca. Ja, ako tréner som hrdý na mužstvo a ďakujem im za predvedenú hru. Dokázali sebe a aj mne, že dokážu poraziť každé mužstvo lige a som rád, že sme natiahli domácu neporaziteľnosť na 6 zápasov. Vďaka patrí aj rodičom za skvelú atmosféru.
 

SZĽH

 

HK Havrani Piešťany - Slovan Bratislava 1:4 (Mišík K.)
 

Prvú tretinu mali chlapci k súperovi veľký rešpekt, v druhej časti sa hra postupne vyrovnávala a v tretej tretine sa hral najkrajší hokej aj pre divákov. Na víťazstvo však je 20 minút málo. Pochváliť chcem našich brankárov, ktorí dnes boli našimi najlepšími hráčmi.
 

SZĽH
 

5 HT
 

Dukla Trenčín - HK Havrani Piešťany 6:0 (Šiška, Uváčik, Benka, Záhumenský, Rusnák)
 

Chlapci prvé dve tretiny nedokázali držať so súperom krok. V poslednej tretine sa ale posnažili a pri troške šťastia mohli tretinu vyhrať. Presvedčili sa, že ak budú podávať výkony, ako v tretej tretine celý zápas, tak môžu hrať s každým vyrovnanú partiu.
 

SZĽH