Novinky

Začiatok tohtoročnej sezóny

Dvomi kolami Havrani v spolupráci v združení s Novým Mestom nad Váhom začali tohtosezónne majstrovské zápasy. Súpermi boli bratislavský Ružinov, Senica, Lamač a Pezinok. Na Ružinov výsledkovo nestačili, ale výkonmi nesklamali hlavne deviataci a šiestaci. Deviataci dokázali rekordne zvíťaziť s Lamačom a takisto šiestaci priviezli body zo Senice. Ôsmakom sa zatiaľ výsledkovo nedarí, avšak je len začiatok sezóny a bude ešte veľa možností na víťazný reparát.

9.HT

HK Ružinov Bratislava - HK Havrani Piešťany 5:1 (Ručkay)

Hlavny tréner na sezónu 2023/24 Radoslav Kolník:

Vyrovnaný zápas a tak ako vyhral Ružinov, tak sme mohli vyhrať aj my. Chlapcom ďakujem za odbojovaný zápas a samozrejme vždy to môže byť lepšie. Podržal nás brankár Papulák.

ZSĽH

HK Havrani Piešťany - HK Lamač Bratislava 29:0 (Mišík K.8, Mišík M. 5, Ručkay 4, Zatovic 3, Arbecík M. 2, Jedlička 2, Kučiak 2, Schedling, Jurika, Hájiček)

Súper mal problém s brankárom,tak sa nám góly podarilo strieľať ľahšie ako obvykle. Som rád, že sa chlapci gólovo nasadili, avšak celkový výkon nebol podľa predstáv. So silnejším súperom sa nám to môže vypomstiť.

ZSĽH

 

8.HT

HK Havrani Piešťany - HK Ružinov Bratislava 3:16 (Učeň 2, Adamát)

Hlavný tréner na sezónu 2023/24 Filip Tallo:

Zápas sme si prehrali v prvej tretine. V druhej tretine nastalo zlepšenie, avšak v tretej zasa chlapci boli ovplyvnení výsledkom z prvej tretiny, kde nám chýbala motivácia. 

ZSĽH

HC Senica - HK Havrani Piešťany 5:2(Učeň, Adamát)

Z aktivity v prvej tretine sme dokázali udávať tempo hry a vyhrať ju. Potom sme nedokázali vo vyložených šanciach prekonať súperovho brankára. Súper následne svoje šance premenil na konečných 5:2 pre Senicu.

ZSĽH

 

7.HT

HK Ružinov Bratislava - HK Havrani Piešťany 6:0 na tretiny

(Less)

Hlavný tréner na sezónu 2023/24 Roman Ondrejka:

Súper mal veľa šancí, ktoré využil na rozdiel od nás. Mali veľmi dobrý prvý útok, ktorý nás porazil. 

ZSĽH

HK Havrani Piešťany - HK Karpatský Sokol 0:6 na tretiny (Rusnák, Pavliš)

Zápas sa začal vo vysokom tempe, ktoré sme nedokázali udržať celý zápas. Súper zaslúžene zvíťazil.

ZSĽH

 

6.HT 

HK Havrani Piešťany - HK Ružinov Bratislava 2:4 na tretiny ( Rusnák, Jurika, Klučár, Drlička)

Hlavný tréner na sezónu 2023/24 Filip Hudec:

Chlapci po výbornej prvej tretine, ktorú vyhrali, neudržali krok s ťažkým súperom až do konca zápasu a nakoniec ťahali za kratší koniec. Ak zlepšíme koncentráciu a premieňanie šancí, určite budeme v ďalšom zápase úspešní.

ZSĽH

HC Senica - HK Havrani Piešťany 2:4 na tretiny (Široký S. 3, Telenický 2, Záhumenský, Adamát, Gábriš, Bielik, Uváčik)

Po bezgólovej prvej tretine sme  dokázali momentum hry vziať na svoju stranu a zaslúžene zvíťaziť. Chlapcom patrí vďaka, že to zvládli na ihrisku súpera.

ZSĽH