Novinky

Siedmaci s prvým víťazstvom v sezóne

Najlepšie si v žiackych súťažiach tento víkend počínali siedmaci a s Levicami tesne zvíťazili. Šiestaci v Bánovciach síce herne mali viac z hry, avšak nedokázali premieňať svoje šance. Deviataci podľa trénera vo výbornom zápase prehrali, ale zápas sa hral vo vysokom tempe a divákom na oboch stranách sa musel páčiť. Ôsmaci mali tento týždeň voľno.
 

9.HT
HK Havrani Piešťany - HK Levice 1:3 (Kučiak)

Výborný zápas z oboch strán, veľa korčuľovania,šancí a bojovnosti, výborné výkony oboch brankárov. Body si odviezol súper, ale chlapcov musím pochváliť. Súperovi gratulujem.
 

ZSĽH

 

7.HT 
HK Havrani Piešťany - HK Levice 7:6 (Učen 2, Jakovlev 2, Košťálová, Drlička, Chippa)

Prvá tretina bola z našej strany dobrá. Druhá tretina bola zlá aj vstup do tretej bol katastrofálny. Keď sme hru stiahli na dve päťky, tak sme dominovali, len sme nedokázali dať viac gólov. Niektorí hráči sa musia zamyslieť nad sebou a začať podávať lepšie výkony.
 

ZSĽH
 

6.HT
HK Spartak Bánovce n/B -  HK Havrani Piešťany 5:1 na tretiny (Telenický 3)

V zápase sme boli lepším družstvo, ale hokej sa hra na góly a bohužial v koncovke boli Banovce jednoznačne efektívnejši.
 

ZSĽH

 

5.HT
HK Havrani Piešťany - HKM Skalica 2:4 na tretiny (Vydarený 2, Jurika, Ferkodič)

Skalica pôsobila hokejovejším dojmom a mala viac šancí. My sme napriek tomu, že sme mali len dve päťky doplatili na nevyváženosť hráčskeho kádra.
 

ZSĽH