Novinky

Náročné súboje mládežníckeho hokeja

Ďalší náročný súper, špička mládežníckeho hokeja na Slovensku, Nitra, bol protivníkom HK Havrani Piešťany v uplynulom kole žiackych súťaží.

Deviataci podali azda najlepší výkon sezóny a boli úplne vyrovnaným súperom favoritovi a siahali na víťazstvo, ale nakoniec z toho bola len remíza. Ôsmaci vysoko prehrali a doplatili na individuality v drese súpera ,ktoré rozhodli zápas.Siedmaci takisto prehrali. Šiestaci držali podľa slov trénera dobrý výkon dve tretiny a záverečnú tretinu Nitra ukázala svoju silu.
 

9.HT
 

HK Havrani Piešťany-HK Nitra 2:2 (Zatovic,Kriš)
 

V najlepšom výkone sezóny máme s favoritom bod. Všetci hráči si zaslúžia obrovskú pochvalu a v bráne Papulák podržal mužstvo v dôležitých momentoch. Ďakujem chlapcom za výkon.
 

SZĽH

 

8.HT
 

HK Nitra - HK Havrani Piešťany 23:2

(Učen, Miko)
 

Súper bol v každom ohľade lepší. Držať krok sme dokázali len pár minút. Bohužial ťažko sa hľadajú aj pozitívne veci. Budeme musieť lepšie zapracovať hlavne na chybách v obrannom pásme.
 

SZĽH
 

7.HT
 

HK Havrani-Nitra 0-6 na tretiny
 

Nastúpili sme proti jednému z najsilnejších súperov v lige. My sme si zápas už prebrali v kabíne pred zápasom v hlavách. Súper bol všade o krok pred nami, ale som rád aj za takéto zápasy, ktoré nás vyškolia a posunú.
 

SZĽH

6.HT
 

HK Nitra - HK Havrani Piešťany 5:1 na tretiny

( Gogola, Kubán, Rusnák, Telenický)
 

Odohrali sme výborne dve tretiny. Bohužial v druhej tretine sa nám nepodarilo udržať si jednogólový nádkok a tu sa zápas zlomil. Tretiu tretinu už súper dominoval a rozhodol zápas.
 

SZĽH