Novinky

Havrani si pripísali ďaľšie výhry

Deviataci si pripísali po výborných výkonoch dve víťazstvá. Najskôr zdolali doma po kolektívnom výkone Skalicu a  potom brali všetky body z Trnavy a vezú sa na víťaznej vlne. Ôsmaci siahali na body doma s Trnavou,ale nakoniec v poslednej tretine na súpera nestačili. Siedmakom sa výsledkovo nedarilo. Šiestaci si pripísali s Trnavou víťazstvo.Piataci nestačili v Bratislave na súpera z Ružinova a doma na Topoľčany.
 

9.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK Skalica 8:3 (Kučiak 2, Mišik M.2, Mišík K., Zatovic, Arbecík M., Charvát)
 

Súpera sme zaskočili tromi rýchlymi gólmi a dobrou hrou hneď v úvode a ten sa z toho už nedokázal spamätať. Chalani hrali výborné počas celého zápasu a zaslúžene zvíťazili. Opäť podržal v bráne Papulák.

 

SZĽH
 

HK Trnava - HK Havrani Piešťany 3:5 (Zatovic 2, Charvát, Buchman, Mišík K.)
 

S výkonom nie sme spokojní,lebo chlapci dokážu hrať lepšie, ale s bodmi áno.Každé víťazstvo poteší. V bránke tentoraz veľmi dobre chytal Lukáš Hudec, ktorý má veľký podiel na tom, že sme vyhrali a mužstvo v rozhodujúcich momentoch podržal.
 

SZĽH
 

8.HT 
 

HK Havrani Piešťany- HK Hamuliakovo  4:8 (Rojko 2, Arbecík L., Bohuš) 
 

Pozitívum zápasu oproti predchádzajúcim zápasom bolo zlepšenie nasadenia a bojovnosti. Bohužiaľ v poslednej tretine sme spravili množstvo hrubých osobných chýb, ktoré súper potrestal. Je to škoda, pretože na Hamuliakovo sme jednoznačne mali.
 

SZĽH
 

7.HT
 

HK Havrani Piešťany-HK Skalica 0:6 na tretiny

(Jakovlev 2,Durec 2, Masarovič)
 

Súper bol dnes dravejší za víťazstvom. Naši chlapci predvádzali lepší hokej počas celého zápasu, ale  naše osobné chyby súper trestal. Naopak my sme vo finálnej fáze zlyhávali.

 

SZĽH

 

HK Trnava - HK Havrani Piešťany 6:0 na tretiny

(Strečanský2, Masarovič)
 

Do zápasu sme vstúpili nekoncentrovane, čo sa viezlo celý zápas. Súper mal veľa prečíslení, ktoré trestal. Niektorí hráči podali podpriemerný výkon.
 

SZĽH
 

6.HT

 

HK Havrani Piešťany - Hamuliakovo 6:0 na tretiny(Rusnák 3, Klučár 2, Telenický,Gábriš,Uváčik A., Gogola, Šiška)

 

V tomto zápase ma  potešilo hlavne, že sa konečne presadili viacerí hráči a boli sme úspešní v koncovke, na čo sme kládli dôraz v tréningoch.
 

SZĽH
 

5.HT
 

HK Ružinov-HK Havrani Piešťany modrí 6:0 na tretiny(Bartoš,Ferkodič)
 

Na ľade sa prejavila nevyrovnanosť kádra. Rozdiel medzi päťkami bol značne citelný,čo súper pravidelne využíval gólmi.

 

SZĽH

 

5.HT 

HK Havrani Piešťany bieli - HC Topoľčany 0:6 na tretiny (Jurika 4, Maras 2) 

 

Po minulotýždňovom voľnom víkende sme privítali družstvo s Topoľčian. Sčasti sa nám podarilo preniesť do zápasu taktické veci  z tréningu, ale zase sme sa presvedčili, že bez korčuľovania sa nedá hrať hokej.
 

SZĽH