Novinky

Víťazná séria havranov pokračuje

Vo vloženom kole počas sviatku hráči HK Havrani Piešťany hrali s Trnavou a Partizánskym. Deviataci zvíťazili v silnej Trnave a predĺžili víťaznú sériu o ďaľší zápas. V sobotu doma s Partizánskym prehrali rozdielom triedy po najslabšom výkone sezóny. Ôsmaci doma s Partizanskym prehrali o dva góly,ale v Leviciach dokázali po veľmi dobrom výkone zobrať domácim všetky body. Siedmaci mali v piatok voľno a v sobotu nestačili na Partizánske. Šiestaci nedokázali premeniť svoje šance a takisto o dva góly na súpera s Partizánskeho nestačili, avšak v Leviciach boli od domácich lepší vo všetkých činnostiach a zaslúžene zvíťazili. Piataci si po skvelom výkone poradili s Hobou Bratislava.
 

9.HT
 

HK Trnava-HK Havrani Piešťany 3:4 (Arbecík M., Schedling, Buchman, Mišík K.)
 

Po zlej prvej tretine sme zápas v náš prospech otočili až v ďaľšom priebehu zápasu. O víťazstvo sme museli bojovať až do poslednej sekundy. Som rád,že chalani hrajú zápasy s chuťou. Dobre chytal brankár Hudec.
 

SZĽH
 

HK Havrani Piešťany-HK Partizánske 3:10 (Buchman, Angelovič, Mišík K.)
 

Najslabší výkon v sezóne nám priniesol zaslúženú prehru. Avšak vo všetkom zlom treba hľadať niečo dobré a zápas nám trénerom veľa ukázal.

SZĽH
 

8.HT
 

HK Havrani Piešťany-HK Partizánske 3:5 (Bohuš, Homola, Adamát)
 

Chlapci nezachytili úvod stretnutia, keď už v tretej minúte prehrávali o dva góly. Vrátili sme sa opäť do zápasu, keď sme otočili na 3:2 v náš prospech. Rozhodla druhá tretina,kde sme mali viac z hry, len sme nevyužili čisté šance. Naopak súper z minima šancí dokázal byť efektívnejší a preto sa tešil z víťazstva.
 

SZĽH
 

HK Levice-HK Havrani Piešťany 4:5 (Mošať, Arbecík L., Seitler, Bohuš, Rojko)
 

Od začiatku sme podávali skvelý výkon a rýchlo sme sa dostali do vedenia 2:0. Svojimi chybami sme ale prišli o vedenie a prehrávali sme 4:2. Chlapci sa ale vrátili k svojej hre a nakoniec sme sa tešili z víťazstva.
 

SZĽH
 

7.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK Partizánske 1:5 na tretiny (Masarovič2, Jakovlev)
 

Vstup do prvej tretiny sme mali dobrý, hra bola vyrovnaná. Ale položil nás nešťastný vlastný gól. Druha tretina a polovica tretej tretiny bola vyrovnaná, kde sa šance striedali na oboch stranách. Záver poslednej tretiny nám nevyšiel a súper vyhral.
 

SZĽH
 

6.HT
 

HK Havrani Piešťany -  HK Iskra Partizánske 5:7 (Rusnák, Telenický, Záhumeský, Bielik, Uváčik)
 

Na to, koľko sme strávili v útočnom pásme súpera, sme dali veľmi málo gólov. Naopak, súper nás trestal skoro pri každej chybe.
 

SZĽH
 

HK Levice - HK Havrani Piešťany 3:10

( Drlička 3, Šiška 2, Široký S., Klučár, Bernovský,  Gábriš, Adamát)
 

Chalani predviedli super  kolektívny výkon a zaslúžene vyhrali.
 

SZĽH
 

5.HT
 

HK Havrani - HOBA Bratislava 4:2 (Kališ 3, Ferkodič, Bartoš, Zábavčík, Vydarený)
 

Po zlom začiatku zápasu sme po prvej tretine prehrávali, potom však naši chlapci začali viac korčulovať, čo sa premietlo v častejšom držaní puku a následných gólových príležitostí, ktoré sa nám aj darilo premienať. Taktiež náš brankár vychytal niekoľko trestných strielaní a predviedol dobrý výkon počas celého zápasu.

SZĽH