Novinky

Nešťastný víkend pre Havranov

Havranom sa v uplynulom kole výsledkovo nedarilo. Najbližsie zo žiakov k víťazstvu boli deviataci, ktorí Skalicu prestrielali, avšak vo vyložených šanciach si vylámali zuby na výborne chytajúcom brankárovi súpera.Siedmaci podľahli Skalici vyšším rozdielom. Ôsmaci a šiestaci prehrali v Bratislave s Lamačom jasným rozdielom.

Piataci porazili Nitru, po veľmi dobrom výkone počas celého stretnutia.
 

9.HT
 

HK Havrani Piešťany-MHK Skalica 2:4 (Ruckay M., Schedling)
 

Slabší výkon v prvej tretine nás stál výhru v zápase.Vytvorili sme si veľké množstvo šancí, ale súperov brankár podal neuveriteľný výkon. Musíme na koncovke viac zapracovať v tréningovom procese.
 

SZĽH

 

8.HT
 

HK Lamač - HK Havrani Piešťany 8:0
 

S dobre korčuliarsky a technicky pripraveným súperom sme od začiatku ťahali za kratší koniec. Škoda, že sme nepremenili viacero šancí, výsledok by bol tým pádom priaznivejší.

SZĽH

 

7.HT
 

HK Havrani Piešťany - HKM Skalica 0:6 na tretiny (Durec 2, Masarovič, Chippa, Uváčik, Šúst, Baluška)
 

Prvá tretina bola dobrá hralo a sa hore dole. Druhá a tretia tretina už zaostala z našej strany za tou prvou. Hokej sa nedá hrať len dvadsať minút.
 

SZĽH

 

6.HT

 

HC Lamač - HK Havrani Piešťany 6:0 na tretiny (Drlička, Marcinko, Kubán)
 

Z našej strany veľmi zlá prvá tretina. Naš výkon bol v ďaľších dvoch tretinách o poznanie lepší,ale bohužial na súpera to dnes nestačilo.
 

SZĽH

 

5.HT 
 

HK Petržalka 2010- HK Havrani Piešťany bieli 6:0 na tretiny ( Kališ, Kostelný, Zábavčík, Kubáň, Jurika Adam)
 

Zavítali sme dnes k ešte neporazenému súperovi z Petržalky. Odohrali sme vyrovnaný zápas, podporený výbornými výkonmi brankárov na oboch stranách.
 

SZĽH

 

HK Havrani Piešťany - HK Nitra 6:0 (Seman 2, Puvák, Markovič 3, Pavliš) 
 

Napriek výhre bez inkasovaného gólu a s čistým kontom brankárky, môžeme konštatovať, že sa chlapci nesnažili tak ako sa od nich očakávalo pred zápasom. Nekorčuľovali sme ako bolo treba a miestami sme sa báli o výsledok, brankárka nás však podržala a nám sa podarilo dať nejaké góly.
 

SZĽH