Novinky

Výzvy a výhry pred Vianocami

Deviataci boli v Skalici lepší ako domaci,v zápase však o gólik prehrali 2:1. Ôsmaci nedokázali súpera zatlačiť a po slabom výkone prehrali s Trnavou. Siedmaci a šiestaci podali výborné výkony a porazili Skalicu a Trnavu. Pred Vianocami čaká Havranov ešte jedno súťažné kolo,tak sa budú snažiť rozlúčiť sa posledným súťažným kolom v tomto roku víťazne.

Najmladšia prípravka zvíťazila v Trnave v druhom kole Krajského pohára za účasti Skalice, Senice a domácej Trnavy.


9.HT
 

HKM Skalica - HK Havrani Piešťany 2:1 (Mišík K.)

Zápas bol vyrovnaný, šance boli na oboch stranách. Obaja brankári držali svoje mužstvá v zápase, v ktorom sme herne mali o trochu viac z hry, no žiaľbohu spravili sme chyby v nesprávnom čase a to rozhodlo. Nepremenili sme veľa šancí a bez gólov sa ťažko vyhrá zápas.
 

SZĽH
 

8.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK Trnava 0:6 
 

S Trnavou sme čakali vyrovnaný zápas. Chýbala nám však osobná zodpovednos, a keď súper ukázal väčšiu chuť za víťazstvom, nepriaznivý výsledok bol na svete.

SZĽH

 

7.HT
 

HKM Skalica - HK Havrani Piešťany 3:5 (Masarovič 2, Jakovlev 2, Pavlík)
 

Vstup do zápasu nám vyšiel. Celú prvú tretinu sme dominovali. Súper nemal ani jednu strelu na bránu. Druhú aj tretiu tretinu sme boli lepším mužstvom a zaslúžene sme vyhrali. Mrzia ma len nevyužité šance, ktorých sme mali veľa.
 

SZĽH

 

6.HT

HK Havrani Piešťany - HK Trnava 6:1 (Široky S., Rusnák, Telenický, Kubán, Bielik, Klučár)
 

Za dnešný výkon môžem chalanov pochváliť za perfektný kolektívny výkon. Konečne sa nám podarilo byť úspešní aj v ofenzíve. Tak isto má teší aj super hra v obranennej fáze hry.
 

SZĽH
 

 

5.HT
 

HK Karpatský Sokol Pezinok - HK Havrani Piešťany 2:0 na tretiny
 

Súper si víťazstvo zaslúžil viac ako my. Musíme viac pracovať na tréningoch na odstránení chýb.
 

SZĽH