Novinky

Hokejový štart - víťazstvá, remíza a boje na ľade

Po sviatkoch pokračovali žiacke hokejové  sútaže v plnom prúde. Deviataci začali víťazstvom v Bratislave a neskôr nestačili doma na Trnavu. Ôsmaci si vezú z Levíc cenný bodík, keď obrátili jasne prehratý zápas. Siedmaci prehrali s Trnavou. Šiestaci po dobrom výkone vezú všetky body z Levíc.

Piatakom sa podarilo vyhrať v silnej Trnave.
 

 

9.HT 
 

HK Lamač Bratislava - HK Havrani Piešťany 0:4 (Mišík M. 2, Kriš 2)
 

Po slabšej prvej tretine sme po dobrom výkone potvrdili úlohu favorita a zaslúžene zvíťazili. Chlapcom patrí pochvala.
 

SZĽH

 

HK Havrani Piešťany - HK Trnava 4:7 (Ručkay, Kučiak, Arbecík M.)
 

Chlapcom nemáme čo vyčítať.Hrali dobre a škoda, že sme nedokázali vyhrať,lebo by sme si to zaslúžili. V určitých fázach sme nebojovali len proti súperovi, ale aj proti veľmi slabučkému rozhodcovi.

SZĽH
 

 

8.HT
 

HK Levice - HK Havrani Piešťany 4:4 (Adamat, Arbecík L., Zatovic, Moravčík) 
 

Po nevydarenej prvej tretine sme si vstúpili cez prestávku do svedomia a ukázali silu teamu. Zlepšeným prístupom ku hráčom súpera, bojovnosťou a trpezlivosťou sme dokázali zaslúžene vyrovnať.
 

SZĽH

 

7.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK Trnava 0:6

( Baluška, Masarovič, Durec)
 

Zápas sa hral v svižnom tempe. Šance boli na oboch stranách. Mali sme dobrý pohyb. Nemám, čo vytknúť hráčom, bojovali aj keď tam boli chyby, ale za predvedenú hru si zaslúžili aspoň bod.

SZĽH
 

 

6.HT
 

HK Levice - HK Havrani 0:4 (Gábriš 2, Uváčik A., Remenár M.)
 

Prva tretina bola veľmi vyrovnana aj herne aj výsledkovo. Podarilo sa nám v druhej tretine zlomiť zápas vo svoj prospech. Brankári nás podržali a chytili niekoľko samostatných únikov. Som rád, že sa nám podarilo nedostať gól.
 

SZĽH


 

5.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK Trnava 4:2 (Ferkodič 3, Vydarený 2,  Marko P., Bartoš, Pekarovič)
 

Zápas bol celých 60minút veľmi vyrovnaný. Napriek tomu sa nám v tretej časti podarilo streliť o dva góly viac ako súperovi, čo je síce pozitívne, ale o výsledok by sme sa nemuseli báť pokiaľ by chlapci viacej korčulovali. A bojovali o puky. Žiaľ sa nám stále ukazuje nevyrovnanosť útokov.
 

SZĽH