Novinky

Piataci a deviataci cez víkend zvíťazili, ostatné ročníky vyšli bodovo naprázdno

V ďaľšom kole žiackych súťaží ako jediní dokázali zvíťaziť deviataci doma s Lamačom Bratislava a piataci v Skalici. Súpera suverénne prestieľali, ale dokázali streliť len 3 góly. Ôsmaci, siedmaci a šiestaci v Zámkoch prehrali a nedokázali nadviazať na minulotýždňové víťazstvá. Piataci na Záhorí bodovali naplno.
 

9.HT
 

HK Havrani Piešťany - Lamač Bratislava 3:1(Koleno R,Arbecík M.,Cappilli)
 

Predstavoval by som si viac gólov na počet strieľ,ktoré sa blížili k počtu 80.Dať 3 góly je veľmi málo.Musíme v tréningovom procese zapracovať na koncovke.
 

SZĽH

 

8.HT
 

HK Nové Zámky - HK Havrani Piešťany 5:2 (Učen, Rojko)
 

Súper bol v zápase o tie tri góly lepší. Musíme sa zlepšiť v obrannej tretine a v zakončení.

 

SZĽH


 

7.HT
 

HK Havrani Piešťany HK Levice 1:5 (Gabriš)
 

Prvú tretinu ovplyvnil prvý gól, ktorý dal súper hneď v prvom striedaní, kde sme my nepremenili vyloženú šancu a súper hneď z protiútoku dal gól. Celý zápas sme tlačili súpera, mali sme veľa šancí, ale rozdieloví boli brankári, kde súperov chytil všetko. S jedným gólom sa ťažko vyhráva.
 

SZĽH

 

6.HT
 

HK Nové Zámky - HK Havrani Piešťany 8:5 (Široký S. 2, Klučár, Telenický, Bernovský)
 

Aj napriek nepodarenej prvej tretine, chalani podali dobrý výkon, ale dnes to nestačilo. Mali sme viac gólových šancí, no súper využil z minima maximum. Teší ma ale vyhratá tretia tretina.
 

SZĽH
 

5.HT
 

MHK Skalica - HK Havrani Piešťany 4:17 (Vydarený 4, Bartoš 3, Seman 3, Ferkodič 3, Zábavčík, Bielik, Holota)
 

Zápas v Skalici sme začali veľmi dobre, chlapci napádali a strieľali a dobre dorážali puky pred bránkou, čo sa prejavilo na výsledku. V druhej polovici zápasu sme mierne poľavili, no napriek tomu nám to stačilo na výhru, kde sme za hodinu hry inkasovali 4 krát.


 

SZĽH