Novinky

Havrani majú za sebou víkend plný nevyužitých šancí a remíz

Skalica tentokrát nad sily Havranov. Šiestaci hrali s Pezinkom.

Ôsmaci siahali na víťazstvo na domácom ľade, avšak nakoniec z toho bola len remíza. Siedmaci a šiestaci súperovi statočne vzdorovali a nakoniec však prehrali o dva góly resp. o gól. Deviataci v oslabenej zostave v Skalici dokázali uhrať len jednu tretinu, čo bolo na lepší výsledok málo. Piataci nestačili na Senicu doma a vonku v Partizánskom.
 

9.HT
 

HKM Skalica - HK Havrani Piešťany 8:2 (Charvát, Kukuča)

Prespali sme úvod zápasu a vlastne celú prvú tretinu. V druhej tretine sme hrali podľa našich predstáv a zvíťazili. V tretej tretine sme už nemali sily na zvrat a súper využil naše zaváhania v obrane.
 

SZĽH

 

8.HT
 

HK Havrani Piešťany - HKM Skalica 5 - 5 (Kučiak 3, Mitošinka, Adamát)
 

Výsledkovo sme celý zápas doťahovali a tiež sme nevyužili množstvo dobrých príležitostí na skórovanie. Pozitívum bolo, že niektorí hráči nechali vyniknúť a ukázali svoje silné stránky, čo v konečnom dôsledku zariadilo remízu.
 

SZĽH
 

7.HT
 

Skalica - HK Havrani 11:9

(Strečanský 2, Jakovlev 2, Pavliš, Chippa, Kubán, Baluška, Křeček)
 

Zápas bol ako na hojdačke. Prvú tretinu bol lepší súper, druhú sme zas dominovali my. Úvod tretej tretiny patril súperovi, ale od polovice tretiny sme boli lepší zas my. Keď chceme byť úspešní, musíme hrať cely zápas.

 

SZĽH

 

6.HT
 

HK Havrani Piešťany - HK 18 Karpatský Sokol 4:5

(Gábriš 2, Drlička, Uváčik)
 

Zápas bol od začiatku vyrovnaný. Vytvorili sme si  dvojgólový nádskok, ten sme ale na konci prvej tretiny dokázali stratiť. Druhá tretina skončila taktiež remízou. Rozhodla tretia tretina, kde nám súper odskočil o dva góly. Podarilo sa nám dať v powerplay kontaktný gól, ale bohužiaľ vyrovnať sme už nestihli.
 

SZĽH
 

5.HT
 

HK Nové Mesto nad Váhom Bieli - HK Senica 0:6

 

Súper nás prekorčuloval a celý zápas dominoval. Nedovolil nám toho moc a väčšina zápasu sa hrala v našom pásme. Musíme zlepšiť všetky aspekty našej hry.

 

SZĽH

 

HK Havrani Piešťany Modrí - Iskra Partizánske 1:5 (Ferkodič 2, Vydarený, Miklovič, Bartoš, Zábavčík, Bielik, Kubáň)
 

Počas celého zápasu sme málo korčulovali, strácali veľa pukov a robili mnoho individuálnych chýb, taktiež sme veľa faulovali. Musíme sa poučiť z týchto chýb a pracovať na ich odstraňovaní.

 

SZĽH

SZĽH