Novinky

Krásne výkony brankárov a tesné výsledky, aj takto sa vodilo Havranom počas víkendu

Ôsmaci po výbornom kolektívnom výkone vyhrali s Levicami. Deviataci prehrali v Trnave tesne, ale súper mal v tomto zápase herne viac a zaslúžene zvíťazil. Šiestaci si po vyrovnanom zápase s Levicami pripísali remízu. Siedmaci nestačili na Trnavu. Piataci takisto nestačili na Slovan a Petržalku a prehrali vyšším rozdielom.

 

9.HT
 

HK Trnava-HK Havrani Piešťany 3:2 (Zatovic 2)
 

Súper zvíťazil zaslúžene, aj keď výsledok je tesný. Od vyššej prehry nás podržal brankár. Musíme sa na tréningoch zamerať na chyby a odstrániť ich.
 

SZĽH

 

8.HT
 

HK Havrani Piešťany-HK Levice 6:3 (Učen 3, Rojko, Mošať, Miko)
 

Hráči dodržali pokyny, ktoré sme si povedali pred zápasom a taktiež nás podržal brankár, ktorý podal vynikajúci výkon. Preto sme sa zaslúžene tešili z víťazstva. Dúfam, že ich to nakopne do ďalších zápasov.
 

SZĽH
 

7.HT
 

Trnava-HK Havrani 4:2 (Pavliš 2, Strečanský, Jakovlev, Masarovič)
 

Spokojný som s prvou a poslednou tretinou, kde bola hra vyrovnaná. Ušla nám druhá polovica druhej tretiny, kde sme robili hrubé chyby a súper to trestal.
 

SZĽH

 

6.HT
 

HK Havrani Piešťany-HK Levice 4:4 (Gábriš, Rusnák, Uváčik, Kališ)
 

Súper sa dostal do vedenia hneď v druhej minúte, na to sa nám ale podarilo rýchlo reagovať a vyrovnať. V zápase sme mali veľa tutoviek, kde súpera podržal dobre chytajúci brankár. Bohužial, aj keď sme strávili viac času v súperovej tretine ,nestačilo to na plný bodový zisk.
 

SZĽH
 

5.HT
 

HC Petržalka 2010-HK Havrani Piešťany Zelení 1:5 (Súcky, Vydarený, Ferkodič)
 

Znova sa prejavila nevyrovnanosť nášho kádra. Hráči súpera boli individuálne lepšie vybavení, čo sa prejavovalo na držaní puku, osobných súbojoch a aj v streľbe na bránku, čomu dokázali konkurovať len niektorí naši hráči.
 

SZĽH
 

5.HT
 

HK Havrani Piešťany Bieli-Slovan Bratislava 0:6  na tretiny (Kališ)
 

Po odovzdanom výkone sme zaslúžene prehrali. Kým sa nenaučíme prenášať naučené veci z tréningu do zápasu, nemôžeme víťaziť.
 

SZĽH